Portada » Trobades internacionals » Trobada Internacional de Joves Creadors Teatrals Internationales Forum Theatertreffen de Berlín

Berlín, 2018

L’Internationales Forum té lloc cada any dins del marc del Festival Theatertreffen de Berlín i està dirigit a creadors teatrals de diferents disciplines provinents de tot el món, menors de 35 anys. El maig del 2018, es va seleccionar una vintena d’artistes de diferents continents per treballar conjuntament durant un mes a la ciutat de Berlín. La selecció es va fer tenint en compte la incidència dels artistes dins el panorama teatral dels seus països d’origen, així com l’enfocament innovador i socialment compromès de la seva feina en l’àmbit de la creació teatral.

Durant aquest temps, els participants van tenir l’oportunitat d’intercanviar experiències i treballar en grup en diversos projectes de diferents disciplines escèniques, amb l’objectiu d’enriquir i ampliar les seves eines artístiques a través de la feina conjunta amb els companys i amb professionals del món teatral berlinès. A més a més, van poder assistir a tota la programació del Festival Theatertreffen i trobar-se amb els equips artístics dels diferents muntatges i amb programadors i directors de teatres berlinesos. L’Internationales Forum està pensat especialment per crear sinergies i aliances que, en el futur, puguin desembocar en projectes artístics conjunts entre els participants. D’aquesta manera, es vol fomentar l’intercanvi artístic internacional entre joves creadors teatrals.